The heat is on

Hej igen!
 
Som en den needy cheyen jag är, är jag tillbaka innan ni ens hunnit svara på mitt förra inlägg (vilket i mitt försvar är typ jämt eftersom detta känns pyttelite som en envägskommunikation kära bloggerz).
 
Ijallefall, om en vecka är detta jag:
 
 
Jag kommer att bete mig PREHHHECIS som Will, pga då vet jag att folk kommer gilla mig. Äre föresten någon som vet var en köper såna små kewla 90-tals brillor mottages tips med glädje. 
 
Kläppis låter hälsa att hon ska spendera jula i Teskedsgumman(a.k.a. Birgitta Andersson)land.
 
 XOXO Grettis

Två trötta ehuru fyrkantiga cheyer

Kära bloggerz!
 
Jag kom nyss ner till Kåris där Kläppis och gulleA sitter och pluggar. De verkar lika trötta som jag, så det är ju kul att vi har något gemensamt. En sak till har vi gemensamt och det är att vi båda har enorma hakor på bilden vi just tog i Kläppis webcam. 
 
 
Charmiga cheyer va? Vi kämpar på trots trötthet eftersom det snart är jul och lov och lycka. Snart ska jag posta en underbar låt som skvallrar om var jag kommer hänga då. 
 
Bis bald
 
XOXO Grettis

Tentaplugg!

Whinika och jag sitter i kårhuset och pluggar inför tentor, stenhårt och koncentrerat. Det är nätt och jämt att jag kan slita mig för att lägga upp den här fina gamla dängan, men vad gör man inte för allmänhetens välbefinnande. Jag tänker mig att högfrekvenstekniktentan på lördag är för mig vad Dödgrävaren är för Bert. Trevlig lyssning och tittning!
 
 

Över och ut

Vår labblog (i pappersformat) är signad, nyckeln inlämnad och sista mätningen tickar sig sakteliga i mål. Labben är över, nu går jag ut i småregnet. Ut i världen, hem till lägenheten, kryper ner i sängen, och powernapar innan jag ska plugga högfrekvensteknik. För ser ni, livet fortsätter bortanför tredygnslabbandet.
 
 
Över och ut, Kläppis

You better belibe it

 
Nu ligger vi och sover i våra mjuka små bäddar. Vi drömmer om Bieber, såklart. Våga Beliebe:a!

Pregerzblogz

Hej!
 
Desperata för besökare som vi är har vi kollat runt lite på våra kollegor här på blogg.se. Verkligen fantastiska människor hela bunten! Något som verkar extra poppis och hett just nu är gravidmagar. Ge pöbeln vad pöbeln vill ha tänkte vi, så här kommer't, det vackraste skedet i en kvinnas liv! Se bara hur det formligen lyser om oss och vår babylycka! 
 
 
 
*Tihi* tokigt va!?!1! För en månad sen var det här en platt och fit mage, men tiderna förändras. Nu kan jag balansera ett (1!) glas på den lille kulan!
 
 
Jag trodde att jag visste vad lycka var, men det visar sig nu att jag iinte hade en aning! Jag kan inte uttrycka hur mycket jag längtar efter att äntligen få träffa den där lille krabaten som sparkar runt därinne. LOL*.
 
*lots of love/life
 
XOXO Grettis och Kläppis samt el knoddos

Kewl_cheyy_63 (?)

Yo!
 
Den sista tredygnslabben ever i vårt gemensamma liv börjar leda mot sitt slut, men räds icke, kanske kommer vi ha andra saker att snickelisnacka om. Vi skulle till exempel kunna bubbla lite kring denna kvinna. Hon är vår förebild, målbild och ideal. Äkta människor-Inger har då allt. Hon är en kvinna mitt i karriären hon, hon är jäfligt bestämd och ball, hon har även tre (3) barn, varav en är THS*(*), hur kewl***? Att hon dessutom alltid är oklanderligt klädd gör inte saken sämre. Det finns ingen som vår Inger. 
 
Ledsen top model-Angelea there's a new kwinna in town!
 
*transhubotsexuell
**Tekniska Högskolans Studentkår
***cool
 
 
XOXO Grettis och Kläppis
 

Und noch ein closure

Helluw! 
 
För alla er som undrat, rädts, haft magsår samt sovit dåligt sen ett år tillbaka pga oklarhet i hur det gick med den optiska fibern kan jag nu ge svar: det gick ok. Mr. labbhandledare G a.k.a solstrålen var en douche, men jag och Ananananika vann i slutändan.
 
Slut på information.
 
XOXO Grettis
 

Sagan om pennan

Jag har förresten världens finaste penna. Den har jag fått av min lika fina Grettis, som såg den och tyckte att den skrek "Kläppis!" när hon såg den på Akademibokhandeln. Och så rätt som hon hade då, det har hon nog nästan aldrig haft förut. 

Kladdlabb.

 
Idag fick termolabben en air av dagis när vi började mosa banan, torka spill från golvet och servera röd mjölk i plastglas. Av alla matvaror vi släpat in i labben för att mikra dem på 80 W effekt i 15 sekunder var mosad banan den populäraste. Den söta doften fick det att vattnas i munnen och alla ba' dregglade över den smakfullt bruna sörjan. 
 
 
Goda mätningar. Njom.
 
XOXO
Kläppis
 

Uppdatering

Vi har kommit till labbens extrauppgift. Vi mikrar mosad banan. Over and out.

Hur läskigt äkta människor är?

Ungefär så här läskigt:
 
4/5 panikskrik.
 
XOXO
Kläppis

Blä/Yeah-listan för att vara mol alena i labbet

Blä:
- Ingen att spåna ordvitsbonanzas med
- Grettis fattas mig, hon var en fin Best Labbis Forever
- Sannolikheten att någon tagit med sig godis till labbet hade ökat drastiskt om det inte bara var jag här
 
Yeah:
+ Kan facebooka/instagramma/slösurfa hur mycket jag vill
+ Kan bröla på hög musik hur mycket jag vill
+ Kan mäta och labba hur lite jag vill
+ Kan går hem när jag vill... hej då!
 
XOXO
Kläppis

 

Slaget mot slasket

Idag ville sannerligen inte vädergudarna låta tredygnslabbandet löpa på som planerat. Ett decimetertjockt slasktäcket hade under morgonen lagt sig över Johanneberg. Ett slasktäcke, så segt och halt och förrädriskt att dess like aldrig skådats. Det krävdes Emil i Lönnebergas styrka när Alfred håller på att dö av blodförgiftning i snöstormen för att orka stövla sig fram över berget, det krävde barnen från Frostmofjällets tapperhet att våga ens försöka ta sig an uppdraget, det krävdes allt kargt vikingablod jag kunde frambringa i mina ådror att inte tappa modet, det krävdes specialutrustning i form av superskor från Timberlands barnavdelning för att inte bli blöt om fötterna. Men nu är jag här, i mål. Högt över Göteborgs hustak, våning 7 i Fysikforskarhuset på Chalmers campus Johannberg sitter jag och låter flitens sollampa lysa in i vakkumkammaren jag just tömt på luft.

Victoriae!
Kläppis

 

Okej det här är ganska ball...

...så håll i er!
 

Back in the labb!

Hej Labbbloggen!
Nu var det ofattbart längesedan vi hördes av! Jag har varit borta från labbandets underbara värld ett år men kommit tillbaka med bravur. Inte mindre än TRE tredygnslabbar stod på schemat denna höst, och nu är det dags för den tredje och sista av dem: termolabben. Labbandet går bra än så länge, jag och min labbis M checkade in igår och sitter och leker med LabView och vakuumkammare mest hela dagarna.

Vi hörs förhoppningsvis längre fram!
XOXO Kläppis
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0