Varde ljud!

Kära bloggis! 
 
Vi har kämpat och kämpat ett tag nu och haft problem med otroligt löjliga saker som att oscilloskopet inte triggar, men idag hände det! Vi lyckades skicka en låt med en ljusstråle, ganska awesome! Vi började lite lätt med Bo Kaspers orkestere för att gå vidare till lite tyngre grejer: Avril Lavigne. Det var fantastiskt. Min labbis Annikal är grejt, vilken handy-woman, hon har just skruvat ihop två mikrometerslädar, vilken chey!!!!! 
Förbannat söt är hon också, här med objektiv som brillisar! Nu ska vi använda optisk fiber, stay tuned för att få veta hur det gick!
 
XOXO Grettis

Utkast: Sep. 25, 2012

Kära bloggis!

Jag hade glömt hur frustrerande det kan vara att labba, vi kämpar på men våra högtalisar vill inte vara med. Nu har vi precis tagit en paus i Focus, det var kul, vi drack kaffe, det var gott! Nu ska vi ta oss tillbaka till labbet för att kämpa med vidare, sen ska vi hem och sova. Nu måste jag sticka för min nya BLF tycker att det kliar i elfingrarna. Vi hörs igen!

Adiö


Blogg igen!

Hej bloggisar!
 
Labbblogg is back! Labbigt! Den här gången ekar labbet tomt efter Kläppis som gör andra saker än att plugga med sitt liv nu för tin. Istället har jag fått sällskap av Annikis, hon är gullig och snäll. Vi har lite problemas just nu med att läsa av en detektor såatte later bloggisar!
 
XOXO Grettis
 

RSS 2.0