PANIK!

Herre gud bloggen! Intet ont anande gick vi för att få oss en bit mat på DuPen, vi trodde att allt var frid och fröjd och att det bara skulle vara att promenera tillbaka till labbet och grejerna som vi lämnat här men ICKE. När vi var tillbaka på våning sju var det första som mötte oss ett ledset ansikte, en ensam man kom inte in till sitt labb och till vår stora förvåning gjorde inte vi heller det :( USB-läsaren verkade vara sönder, vi började ringa runt som galningar, men ingen svarade, det känns i och för sig ganska motiverat med tanke på att det är fredagkväll, men ÄNDÅ!

USB-nyckel inte så bra skit.


Grettis lägger upprörd på luren efter ännu en telefonsvarare. (OBS, bilden är arrangerad)


Till slut lyckades Kläppis få tag på Chalmersfatigheter och kunde lugnt och sansat beskriva problemet. (OBS bilden är arrangerad)


De lovade att komma och hjälpa oss så snart nattvakten gick på, han ringde senare och sökte en viss Eva Knäppisnågot (OBS bilden är arrangerad)


Sen var det bara att vänta..............


Vi roade oss med att konstruera ännu en bloggtävling, vems skor, mobil, plånbok, USB-sticka, kofta, kjol och strumpbyxor är vems, guess away bloggisar!

Lyckligt nog löste sig sen allt, någon cool kille/tjej kom och fixade USB-läsaren (Rykten säger att Dragos tidigare under dagen siktats i Forskarhusets korridorer) och sen var vi på banan igen. Kläppis fick krypa till korset och möta en vakt som inte längre behövdes, men han var snygg och glad ändå så det var okej.


Slutet gott allting gott! Nu blir't lite MATLAB på kvällskvisten.

XOXO Grettis och Kläppis

Kommentarer
Postat av: Karies

Naawww mina små snuttepluttisar vilka prövningar ni ställts inför! kämpa på o kom ihåg att ni har hela nätterna på er att sitta i den där myspysiga labbsalen ;D

2012-02-12 @ 13:24:05
Postat av: Grettis

Verkligen! Komsi komsi och hälsa på så får du gästblogga :)

2012-02-13 @ 15:53:57
URL: http://labbblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0